Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Κάθε αρχή και δύσκολη....

Ούτε και εγώ ξέρω πως κατάφερα να φτιάξω τούτο δω το blog. Είμαι άσχετη από υπολογιστές και γενικότερα εγώ και η τεχνολογία είμαστε τσακωμένοι.
     Ενώ καθόμουν με τις ώρες διαβάζοντας άλλα blogs γελώντας μέχρι πρω'ί'ας και επιβεβαιώνοντας οτι μόνο εγώ δεν ζώ το θέατρο του παραλόγου, σκέφτηκα να φτιάξω ένα για να μοιραστώ και εγώ τις δικές μου ιστορίες-να κι αν σας αρέσει,να κι αν δε σας αρέσει.
    Λοιπόν καλησπέρα αγαπητοί μου αναγνώστες, που είστε και πάρα πολλοί χαχαχαχαχα είμαι η Σακαφιόρα του Λεβάντε και σίγουρα δεν είμαι καλά. Σακαφιόρα για όποιον δεν γνωρίζει -παρέχω και μαθήματα ελληνικών,δεν παίζουμε λεμε- προέρχεται απο την Νορβηγική λέξη saka(=περίπτωση) περιπτωσάρα θα έλεγα καλύτερα και την ιταλική fiore(=λουλούδι). Στην ελλαδάρα σημαίνει το χαλασμένο σύκο και μεταφορικά δηλώνει τη σκάρτη γυναίκα, εμείς ας κρατήσουμε το δεύτερο.
   Για αρχή δεν θα πω άλλα, είπαμε κάθε αρχή και δύσκολη ντε!!!!

3 σχόλια:

  1. Το Λεβάντε δεν μας είπες τι ειναι. Υποθέτω όχι η ποδοσφαιρική ομάδα στην Ισπανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του Λεβάντε = Της Ανατολής (πχ. ανατολική Ευρώπη, Τουρκία κλπ)

      Διαγραφή
  2. Το Λεβάντε πλάκα πλάκα το κότσαρα έτσι, γιατί μου ταίριαζε με το δεύτερο συνθετικό της λέξης Σακα-φιόρα!! επρεπε να το αιτιολογήσω και αυτό ε;; καλό παιδί αλλά δυσκολα μου βάζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή