Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΥ!!


Ένας από τους λόγους που ξεκίνησα τούτο δω το blog είναι και αυτός. Όχι καλέ, όχι η ανεργία, η βαρεμάρα λέω. Ξέρετε όμως τι κουραστικό και δύσκολο είναι να κυλιέσαι απο καναπέ σε καναπέ και από κρεβάτι σε κρεβάτι;;; Ο κώλος μου έχει γίνει ενιαίος με το προδεκαετίας πορτοκαλί κάλλυμα του καναπέος, ευτυχώς όμως που με πετάει στον αέρα που και που η τσιρίδα της μάνας:
-Μωρή Σακαφιόρα πάλι καθισιό είσαι;; Σήκω μωρη να κάνεις καμμιά δουλειά μέσα σ'αυτο το σπίτι καρδιακιά γυναίκα. (και κάτι τέτοιες ώρες είναι που λέω ρε Θεέ δε γινόταν να με γεννήσει η Βαρδινογιάνναινα να μη μου τα πρήζει, να μην έχω και αναγκη από δουλειά;;)
Αμ,το άλλο, που από την πολύ βαρεμάρα τρώω όλη μέρα σαν το βόδι ότι βρω μπροστά μου, από τότε που τελείωσα τις σπουδές και είμαι άνεργη έχω πάρει 8 κιλά!!!! Δε μου 'φτανε η ανεργία θα μείνω και αγάμητη έτσι όπως έχω γίνει σαν κήτος που αντί για τη γαλάζια θάλασσα κυλιέται στον πορτοκαλί καναπέ.
Και να πώ ρε παιδάκι μου οτι δεν προσπαθώ;; Και το πτυχίο μου το έχω και ξένες γλώσσες γνωρίζω 83 βιογραφικά δεν βρέθηκε κανένας να με πάρει;; που να βαζα και φωτογραφία δηλαδη.. Ας όψεται η οικονομική κρίση..
Κρίση με πιάνει κρίση!!!!

2 σχόλια:

  1. Κάνε υπομονή μάνα μου, και όσο χρόνο έχεις αντί να γουρουνιάζεις γράφε! Γράφε λέμε!

    Καλωσήρθες στην Μπλογκόσφαιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς σας βρήκα αγαπημένε μου Αμερικλάνε.. και να ξέρεις οτι έχεις συμβάλλει και εσύ κατα ένα μεγάλο ποσοστό που ξεκίνησα να γράφω!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή