Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η γριά κότα......δεν έχει το ζουμί


Μπορειτε να μου πειτε γιατι τις ακουω;; Μπορειτε να μου πειτε γιατι με πειθουν τοσο ευκολα;; Μπορειτε να μου πειτε γιατι μετα απο 11 χρονια φιλιας δεν τις εχω αφησει ακομα;;; Έλα Σακαφιορα σήκω λιγο απο τον καναπέ σου...Έλα σακαφιόρα πάμε να γραφτούμε θέατρο θα είναι ωραία...Βρε αφήστε με που σας λέω...Να κάνουμε κάτι να διευρύνουμε λίγο τους πνευματικούς μας ορίζοντες εκτος από τους κώλους μας..Είναι γαμώωω Σακαφιόρα θα ξετρελαθείς, ερασιτεχνική θεατρική ομάδα θα κάνουμε το κομμάτι μας με μόνο 20 ευρω το μήνα...Άντε λέω ας είναι..και είπα το μεγάλο ΝΑΙ!!! Τρέμε Μιμή- για την Ντενίση λέω... Φώσκολε ετοίμαζε σενάριο!!
Μια και δυο ξεκινάμε που λέτε να πάμε στο πρώτο μάθημα.. Είχαμε στολιστεί,είχαμε φτιαχτεί,είχαμε παρφουμαριστεί λες και ήμασταν οι σούπερ σταρς και πηγαίναμε για συνεντευξη στη Φαίη και στο Γίώργο (καταβάθος -είμαι σίγουρη και για τις άλλες δυο,φίλες μου είναι τις ξέρω καλά- ότι στολιστήκαμε έτσι γιατί πιστεύαμε οτι θα ήταν μπίμπα στα γκομενάκια) αμ,δε!! Ήταν καμμιά εικοσαριά γυναίκες και οι μικρότερες σε ηλικία εμείς..
Που είναι τα γκομενάκια που μου είχατε τάξει;; πως θα γυρίζω εγώ τις αισθησιακές σκηνές;; Με την κυρία Στέλλα την 50αρα με την τρίχα στη μασχάλη που μας κοκορεύεται κάθε τρεις και λίγο για τα εγγόνια της;; Ήλπιζα πως εκει θα έβλεπα μία άσπρη μέρα, πως θα κουτούπωνα κανα γκομενάκι -για τις ανάγκες της τέχνης πάντα..
Μαζευόμαστε λοιπόν όλες στην αίθουσα και ξεκινάμε το μάθημα... Βάζει η δασκάλα κάτι ακαταλαβίστικα στο cd player και μας λεει αυτό είναι από τις όρνιθες του Αριστοφάνη τρέχτε στο χώρο και κάντε τις όρνιθες...Για να μην σας τα πολυλογώ ήμασταν είκοσι τρελες και τρέχαμε γύρω γυρω και κάναμε τις κότες. Και δωσ'του να κακαρίζουμε και δώστου να χοροπηδάμε και δωσ'του μία εκ των κολλητών να κυνηγάει τα βυζιά της που τα έχει μεγάλα που από το πολύ χοροπηδητό της έφυγαν και τα κυνήγαγε...Ωσπου έρχεται το εξεφτελιστικότερο των όλων από τις 20 κότες η δάσκάλα διάλεξε εμένα την Αρχη-κότα και μου λεει πέσε στα τέσσερα -ναι καλά ακούσατε στα τέσσερα- και κάνε την ψόφια κότα.. Το τι κακαριστό γέλιο έπεσε δεν περιγράφεται και κυρίως από τις κότες τις φίλες μου..Αυτές φταίνε για όλα!!!Αυτές και οι ιδέες τους!!! Το μόνο καλό είναι οτι συνειδητοποιησα το πόσο επιτακτική είναι η αναγκή να κόψω το κάπνισμα γιατί στα 10' λεπτα του κακαρίσματος κουράστηκα και έβλεπα την κυρα Στέλλα από διπλα να με προσπερνάει τρέχοντας και να μου κάνει επιδεικτικά “κο κο κοκοοο” εμ,δε λένε και άδικα πως η γριά κότα έχει το ζουμί!!!!

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχ!!! πώς πάνε τα μαθήματα θεάτρου;;;

    ΥΓ. "όρνις" στα αρχαία ελληνικά= πουλί, όχι κότα...
    βλακείες σε έβαλε η δασκάλα σας, τα πουλιά έπρεπε να σας βάλει να μιμηθείτε! ;) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή