Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

7 Πράγματα που μου τη σπάνε..



Γενικότερα ναι το παραδέχομαι είμαι οξύθυμος άνθρωπος αλλά όταν βλέπω μερικά πράγματα, είτε ακούω, είτε τυχαίνει για κακή μου τύχη να πέσουν στην αντίληψη μου εξοργίζομαι, φτάνω στα άκρα νιώθω το αίμα σιγά σιγά να φτάνει στο κεφάλι και τα μιλίγγια μου να χτυπάνε δυνατά, όταν δε η φλέβα αρχίζει να πετάει στο δόξα πατρί τρέξε να γλιτώσεις.. Η κακομουτσουνάρα μου κοκκινίζει σαν πατζάρι και τα χέρια μου τρέμουν σαν κομπρεσέρ.

Πράγμα 1: Όταν ακούω την ευχή χρόνια πολλά “να χαίρεσαι το όνομα σου”.. τι να χαίρομαι το όνομα μου ρε γελοίε;; να κάνω χαρούλες στο όνομα μου και κουπεπέ κουπεπέ.. Ονομάζομαι Στραβοκλανίδου και έχω μία χαραααα μα μια χαράαααα είναι η πιο ηλιθία ευχη που έχει υπάρξει.. Πες χρόνια πολλά ΣΚΕΤΟ αυτό μου φτάνει..

Πράγμα 2: Βαράω κόφτες όταν βλέπω άντρα μέσα στο αμάξι του και τη στιγμή που περνάει μία ωραία γκόμενα απ'έξω, αρχίζει αυτός και πατάει κόρνες σα μαλάκας.. θα μου πεις τι σε νοιάζει εσένα μωρή Σακαφιόρα;; Από τη ζήλια σου τα λες;; Όχι, αλλά ρε φίλε τι ελπίζεις; οτι θα αρχίσει να τρέχει η γκόμενα πισω απο το αυτοκίνητο σου σαν τρελλή, θα γατζωθεί πίσω στον προφυλακτήρα μη τυχόν και σε προλάβει και η συνέχεα έχει αχαλίνωτο σεξ; ΟΧΙ αυτό δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ, οπότε σταμάτα να το κάνεις και να γίνεσαι ρεζίλι.. Ηλίθιε κάγκουρα!!

Πράγμα 3: Μου τη δίνει αφάνταστα όταν βλέπω άντρα με μακριά φαβορίτα.. Στάκα ρε φίλε ποιος είσαι να πούμε ο Κόκοτας;; Που πας στον 21ο αιώνα με τη φαβορίτα μέχρι το σαγόνι και θες να ρίξεις και γκόμενα τρομάρα σου.. Πάρτο χαμπάρι μόνο στον Άρχοντα πάει (=Σφακιανάκη) βέβαια αυτός και με ράστα να βγει πάλι Άρχοντας παραμένει..

Πράγμα 4: Όσο σπούδαζα έκανα παρέα με κάτι τρελλά παληκάρια που όταν δεν είχαν τί να κάνουν έπαιζαν μεταξύ τους πυροκλάνι (ξέρετε αυτό που κλάνεις και εκείνη την ώρα που ρίχνεις την πορδή ανάβεις τον αναπτήρα και η φλόγα εκτοξεύεται) Επίσης άαλο διασκεδαστικό παιχνίδι ήταν η μασχαλοκλανιές (ξέρετε αυτό που βάζεις το δεξί χέρι κάτω από την αριστερή μασχάλη και κλείνοντας με δύναμη τη μασχάλη ακουγόταν ενας ήχος σαν πορδη-τουλάχιστον αυτό δεν μύριζε) αυτά τα παιχνίδια μπορούσαν να τα παίζουν για ώρες και να γελάνε κάθε φορά και περισσότερο.. Άντε παίξ'τε με τίποτα άλλο λεω εγώ καλύτερα!!!

Πράγμα 5: Δεν λέμε ποτέ ραντεβού ΣΤΙΣ 1:00 γαμώ το κέρατό μου είναι ΣΤΗ 1:00 στηηηηη.. τι στις;;;; ποιες στις;;;; είναι πολλές οι μία;;;

Πράγμα 6: Είσαι στο μετρό ή στον ηλεκτρικό και αφού ασφυκτιείς από την πολυκοσμία σου έρχεται τρελλό κλανίδι.. τι κάνεις;; α) σφίγγεσαι και περιμένεις μέχρι να κατέβεις στην επόμενη στάση; β) κλάνεις στο πούστικο και το παίζεις και θιγμένος οτι και καλά κάτι σου βρωμάει παίρνοντας το πιο αθώο σου βλέμμα;; Μα φυσικά το β) ΟΥΓΚ άνθρωπε των σπηλαίων!!! απολίτιστε!! δεν μας έφτανε η μασχαλίλα να εχουμε και το κλανίδι σου..Εντάξει το παραδέχομαι και εγω το είχα κάνει μία φορά αλλά είχα πέσει σε περίοδο νηστείας και μια εβδομάδα έτρωγα συνεχόμενα όσπρια, με είχε πιάσει το εντερικό μου..

Πράγμα 7: Εκνευρίζομαι που σχεδόν όλα τα παραπάνω τα κάμω εν τέλει και εγώ άρα εκνευρίζομαι που με εκνευρίζω..ένα νεύρο είχα και εγώ και αυτό μου το έσπασα!!!
Α'ι' σιχτίρ!!!!



Υ.Γ. ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Βάζεις να φορτησεις το κινητό σου.
-Δεν έχεις μπαταρία;
(Όχι θέλω να καίω ρεύμα ρε τραβάς κανα ζόρι;;)

Ζητάς ταμπόν από την μαμά σου.
-Σου ήρθε περίοδος;
(Οχι,θέλω να γεμισω με κατι το κενό)

Πέφτεις στο κρεβάτι.
-θα κοιμηθείς;
(Οχι,δοκιμαζω το στρώμα)

Ανοίγεις τον φούρνο κ μετά το ψυγείο.
-Πεινασες;
(Οχι ήθελα να πάρουν τα τρόφιμα αέρα)


4 σχόλια:

  1. Γαμιστερό στο μπλογκί σου!
    Μου φαίνεται θα ξεχειμάσουμε ωραία...

    Πρώτον: το «σακαφιόρα» είναι υπέροχο ονοματάκι και αξίζει να το χαίρεσαι!
    Δεύτερον: εμείς οι κάγκουρες κορνάρομε από ενθουσιασμό! Π.χ. όταν η ομάδα μας κερδίζει! Το ξέρουμε πως κορνάροντας δεν πρόκειται να μοιραστούμε το πριμ νίκης των παιχτών!
    Τρίτον: οι φαβορίτες δεν μας αρέσουν, αλλά πώς αλλιώς να κρύψεις την ουλίτσα απ΄το μαχαίρωμα που έφαγες στα 19 σου, όταν μεθοκόπαγες στα μπαράκια;
    Τέταρτον: το πυροκλάνι το πρωτο είδα στο χωριό μου. Ένας ξέδελφος με προκάλεσε να ανεβούμε το λόφο του Άι Λιά κλάνοντας συνέχεια! Αυτός τα κατάφερε...
    Πέμπτον: στα σοβαρά νυστεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου έδωσες τα φώτα σου σε δύο απορίες που πραγματικά εδώ και καιρό προσπαθούσα με κοριτσοπαρέες να δώσουμε μία σαφή απάντηση, μπας και βγάλουμε και εμείς κάποια άκρη..αυτή με την κόρνα και τη δεύτερη με τη φαβορίτα..
    Όσο για τη νηστεία ναι νηστεύω από τα 13 μου, αν μπορέσουμε να θεωρήσουμε νηστεία το "τρώω τον Άμπακο και τον Αγλέωρα μαζί" σε περίοδο Σαρακοστής.
    Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανονικά «νηστεία» σημαίνει τροφή και νερό μόνο όσο χρειάζεται για να ζήσουμε.
    Άλλο, τώρα, αν η επίσημη εκκλησία θεωρεί το αυγουλάκι απαγορευμένο και την αστακομακαρονάδα νηστίσιμη!

    Να πεις στην κοριτσοπαρέα σου πως οι άντρες δεν είναι πλέον τόσο μπουταλάδες όσο νομίζετε.
    Τα τελευταία χρόνια τα δύο φύλλα έχουν γίνει λίγο-πολύ όμοια.
    Γι’ αυτό και βλέπεις γυναίκες μ’ αρχίδια και άντρες με πονηριά και πουτανιά...

    Καληνυχτούδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...αντί κορναρίσματος, έχει τύχει να δεις αυτό που διασχίζεις τις διαβάσεις κι ο μαλάκας που είναι στο πρώτο αυτοκίνητο μαρσάρει για να πουλήσει μαγκιά; Εμένα μου έχει τύχει και είναι
    απίστευτα τρομακτικό. Γενικά οι άντρες οδηγοί έπρεπε να περνάνε και εξετάσεις καγκουριάς πριν πιάσουν τιμόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή