Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Η Φούλη, το Βουντού και ο Ρόλος


Πριν δυο βδομαδούλες που είχα μάθημα στη θεατρική σχολη που πάω, μπαίνει μέσα στην αίθουσα η καθηγήτρια και από πίσω της, σινάμενη κουνάμενη η Φούλη καινούργια μαθήτρια στη σχολή που κακό χρόνο να'χει η τρισκατάρατη.
-Φούλη χάρηκα,λέει με αέρα σούπερ σταρ!! Είμαι δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα και παρουσιάζω εκπομπή στο ραδιόφωνο..

Σε ρωτήσαμε μωρή μαλάκω;;
-Σακαφιόρα Λεβάντε λέω,άνεργη και της γυρνάω τον κώλο!
Από τότε έχουμε κάνει αρκετά μαθήματα και κάθε μάθημα που περναει αντιλαμβάνομαι πόσο μαλάκω είναι η συγκεκριμένη κοπέλα. Κάθε τρεις και λίγο τρέχει πίσω από την καθηγήτρια και τη γλύφει για να της δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.. Κάνει σαν ηλίθια στα μαθήματα γελάει δυνατά για να τραβήξει την προσοχή όλων και δεν το βουλώνει μέχρι να φανούν οι φωνητικές της χορδές και οι αμυγδαλές τις μαζί.

-Κυρία Θάλεια (Θάλεια= καθηγήτρια στη σχολή) σας έκανα και διαφήμιση στο ραδιόφωνο..Κυρία Θαλεια σας έκανα διαφήμιση και στην εφημερίδα..Κυρία Θάλεια είστε η καλύτερη..
Κεριά και λιβάνια μωρή..

Στο ενδιάμεσο έχουν γραφτεί και άλλα άτομα στη σχολή,έχουν έρθει και πεντε-έξι αγόρια εκ των οποίων ο ένας είναι μανουλομάνουλο..τι να σας λέω.. Προσπαθούσα να τον ρίξω ώσπου ήρθε ΑΥΤΗ!!! Και όλο γελάκια είναι οι δυο τους και όλο σούξου-μούξου στο διάλειμμα μαζί και όλο χαχανιτά.. τώρα πλέον μόνο με τρικλωποδιά θα καταφέρω να τον ρίξω..

Και φτάνει προχθές το αποκορύφωμα όλων. Μας μάζεψε όλους η καθηγήτρια και μας είπε οτι θα μας μοιράσει τους ρόλους για το θεατρικό που πρόκειται να ανεβάσουμε τα χριστούγεννα..Λέω από μέσα μου, Φούλη ετοιμάσου να φας τη σκόνη μου ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι σίγουρα δικός μου..
Η καθηγήτρια σοβαρεύει και λέει;
-Φέτος αποφάσισα να μην ανεβασω ούτε κωμωδία, ούτε δράμα θα ανεβάσουμε σάτιρα όλη η πόλη θα μιλάει για το εργο αυτό (είμαι από επαρχιακή πόλη και ό,τι γίνεται ταξιδεύει με ταχύτητα φωτός,επίσης για να καταλάβετε η πόλη μου είναι σαν τη σόουμπιζ ένα τεράστιο κρεβάτι ΝΑ ίσα μ'εκει πέρα)

Ωπα λέω όλη η πόλη θα μιλάει για την πρωταγωνίστρια -δηλαδή εμένα- ήμουν σίγουρη οτι τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον είχα στο τσεπάκι μου και δώστου να κορδόνομαι και δώστου η μύτη ψηλά και δώστου να κοιτάω τη Φούλη αφ'υψηλού.

-Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ήθελα να τον δώσω... (ελα πες το μωρη μας γκάστρωσες που θα τον δώσεις;;;) στη Φούλη! Μπορεί να είναι καινούργια αλλά σας έβαλε τα γυαλιά με το ταλέντο της.. (ποιό ταλέντο μωρή -έβριζα από μέσα μου- που μας το παίζεις και δίκαιη και αντικειμενική πες οτι το κάνεις για τη διαφήμιση, που άμα ήσουν άντρας και όχι γυναίκα θα σου καθόταν κιολας για το ρόλο.. όλα αυτά από μέσα μου πάντα)

-Μπράβο Φούλη της λέω και της δίνω το χέρι. Είμαι ανώτερος άνθρωπος καταβάθος.
Όσο για μένα λέει ο ρόλος μου επακριβώς “Μία γυναίκα ντυμένη σεμνά, καλογερίστικα, κάτι ανάμεσα δασκάλας και τσατσάς,φορά γυαλάκια καρφίτσες φιογκάκια και λοιπά”, μισή σελίδα λόγια. Τώρα που είπα καρφίτσες μήπως κάποιος από εσάς ξέρει πως γίνεται το βουντού;; Μέχρι τα Χριστούγεννα απλά θα ελπίζω και πού ξέρετε ίσως μέχρι τότε κάαααατι πάθει και θα γίνω εγώ πρωταγωνίστρια στη θέση της πρωταγωνίστριας μουχαχαχαχαχαχα!!!!

2 σχόλια:

  1. πω πωωωω κάτι έκανα και βγήκε η μισή ανάρτηση με μαυρισμένα γράμματα και η άλλη μισή κανονικά.. όχι οτι τη διαβάζει κανείς αλλά να, πες οτι περάσει κάποιος άνθρωπος...σορυ α! είμαι καινούργια στην πιάτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se diavazoume Sakafiora mou, se diavazoume alla xathikes. Ante me to kalo na mas peis neotera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή